Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Dobrý den,

 náš výbor sdružení znovu potvrzuje svůj zájem, aby se významné dostihy sezóny a Trotteur Francais uskutečnily na dráze v Praze - Velké Chuchli za podmínek ošetřených smlouvou, jejíž návrh očekáváme z Vaší strany. Ohledně vašeho podílení se na všech nákladech na dostihový den v Praze považujeme za spravedlivé, aby se vyčíslila částka připadající na jeden dostih a každá ze stran by zaplatila náklady na počet dostihů, které v rámci dne uspořádá.

  Podle předběžné dohody s Jockey Clubem předpokládáme, že náklady na zajištění jednotlivých dní - směrem k TMM  s.r.o. - budou hrazeny ze státních prostředků, t.č. u Jockey Clubu deponovaných. Vychází to i z požadavku Ministerstva zemědělství, že tyto finanční prostředky budou využívány převážně na krytí provozních nákladů v Praze - Velké Chuchli.

 Nepředpokládáme, že smlouva bude řešit i záležitosti pana Vlasáka, nicméně bychom byli rádi, kdyby nějakým způsobem došlo k dohodě mezi ním a Českou klusáckou asociací tak, aby mohl startovat už o dostihovém dnu 10.8.2013.

 Vzhledem k tomu, že je doba dovolených, a dva členové výboru sdružení Českého klusáckého spolku se právě věnují odpočinkovým aktivitám (jeden z nich dokonce nejen bez pravidelného přístupu na internet, ale i bez stabilního mobilního signálu), tak bohužel nemůžeme reagovat na vše obratem.

V brzké době tedy od vás očekáváme návrh smlouvy mezi ČKA a ČKS.


S pozdravem za výbor sdružení Čeklusu

Michaela Zemanová