Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výzva

21. 5. 2013

Po obdržení připomínek ze strany ČKA, týkajících se smlouvy mezi sdružením Čeklus a ČKA, musíme konstatovat, že smlouva s největší pravděpodobností opět nebude podepsána. Domníváme se, že ČKA nemá na podepsání smlouvy ani ten nejmenší zájem, protože vytváří stále stejné obstrukce a snaží se zhatit jakékoliv jednání směřující ke kladné domluvě.

Čeklus má připravenou smlouvu s TMM, která bude podepsána neprodleně po podpisu smlouvy s ČKA, aby 16.června mohla sezona konečně začít.

ČKA zahrnuje Čeklus stále novými, vzájemně si odporujícími informacemi. K ustanovením, která dříve ČKA bez výhrad odsouhlasila, má dnes připomínky. Ačkoliv ČKA nikdy v minulosti žádné smlouvy ohledně výplaty výher s majiteli koní nepodepisovala, po Čeklusu je striktně požaduje. ČKA se dnes "hodí" insolvenční řízení, jenž zneužívá k výmluvám a nepatřičným argumentacím.

 

ČKA je dnes organizací, která žije na úkor svých členů, od nichž pouze inkasuje za služby, které neposkytuje, vybírá dlouhodobé zápisné do dostihů, které nepořádá a pořádat ani nehodlá. Svým členům podává záměrně nepravdivé informace a nechá se ovládat lidmi, jejichž zájem není v souladu se zájmy členské základny. 

Vyzýváme proto majitele a trenéry, aby apelovali své vedení a podpořili podepsání smlouvy nezbytné pro zahájení klusácké sezony. Uvědomte si, že proti nekalým úmyslům existuje pouze jediná obrana.

 

Děkujeme!

Členové výboru Čeklus