Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Dobrý den,

Čeklus byl, a je i nadále připravený jednat o všech vstřícných krocích, které povedou ku prospěchu klusáckého sportu, provozovaném na centrálním dostihovém závodišti v Praze. Přestože nikoli naším přičiněním zatím pokusy o "smír" ztroskotaly, jsme opět ochotni zasednout ke kulatému stolu.

Očekáváme však od Vás vstřícný přístup k veškerým přímo nebo nepřímo souvisejícím oblastem, o čemž ovšem včera zaslaný dopis Vašeho člena, Mgr. Svobody, vůbec nesvědčí.

V případě zájmu o jednání tedy od Vás v předstihu očekáváme:

- částku 100.000 Kč za balíček Vámi požadovaných dostihů ve dnech 5. a 19. října s tím, že je tato částka splatná i v případě, že některé z těchto dostihů nakonec uspořádáte na jiné dráze

- závaznou představu o termínové listině zbytku sezóny 2013 včetně záruk - návrh propozic Vámi proponovaných dostihů (mají-li být tyto zařazeny do námi pořádaných dostihových mítinků, není myslitelné, aby tyto propozice znevýhodňovaly koně našich majitelů, resp. jim fakticky vylučovaly účast v nich, jako například v dostizích Trotteur Francais)

- návrh prohlášení k aktuální situaci včetně sporných otázek (včetně vašeho zpochybňování legálnosti dostihů Čeklusu, napadání našich členů apod.)

 


Po zaslání těchto materiálů je náš výbor sdružení prostuduje a zaujme k nim stanovisko. Následně pak může operativně proběhnout schůzka, která by vše dotáhla do smluvní podoby.

 

 

 

Výbor sdružení Českého klusáckého spolku