Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Český klusácký spolek již od prosince pracuje na přípravě dostihové sezóny 2015 v Praze. Bohužel ani napodruhé výbor ČKA neschválil tuto termínovou listinu. Dnes poslal výbor Českého klusáckého spolku již v pořadí třetí žádost: 



Dobrý den, 

uplynulo už 9 dní od doby, co jsme vás již podruhé žádali o schválení termínové listiny dostihů v Praze. Dosud od vás nemáme odpověď.

Termínovou listinu jsme upravili tak, aby nekolidovaly dostihové dny s termínovou listinou uveřejněnou na webu ČKA. 

Termíny, které požadujeme, máme rezervovány u TMM s.r.o. a domníváme se proto, že vám nic nebrání tuto termínovou listinu bezodkladně schválit. 

Uvědomte si, že do našeho plánovaného zahájení sezóny zbývají již necelé dva měsíce a je tedy potřeba urychleně jednat s příslušnými orgány o povolení k pořádání dostihů a taktéž vstoupit do smluvních vztahů s TMM s.r.o., sanitní službou a dalšími organizacemi. Dále je zapotřebí pracovat nad propozicemi a Doplňujícími ustanoveními. 

Dovolujeme si upozornit na skutečnost, že vše zařizujeme ve svém volném čase a děláme to pro celou klusáckou obec, nejen pro členy Čeklusu. Proto bychom očekávali mnohem vstřícnější přístup z vaší strany. 

Pokud nám nechcete termínovou listinu schválit, sdělte nám to obratem s patřičným odůvodněním, abychom zbytečně nemařili svůj volný čas náročnou přípravou dostihové sezóny 2015. Neradi bychom podnikali další kroky směrem ke kompetentním orgánům a institucím. 

S pozdravem

Michaela Zemanová
místopředseda
Český klusácký spolek