Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 

---------- Původní zpráva ----------
Od: Česká Klusácká Asociace_2 <trotting@czetra.cz>
Komu: ceklus@seznam.cz
Datum: 17. 4. 2014 15:49:38
Předmět: Žádost o udělení povolení k pořádání dostihů

Dobrý den,
 
    v příloze Vám zasíláme povolení k pořádání klusáckých dostihů, originál odchází dnes doporučenou poštou.
 
   Na základě loňské zkušenosti, kdy Vaší organizaci musela ČKA za konání dostihů Trotteur Francais v rámci Vašich dostihových dnů platit (10-17 tis. za 1 dostih), a to je opravdu nad rámec našich finančních možností, uzavřeli jsme dlouhodobý smluvní vztah s pořadatelem, kterému za konání těchto dostihů nic platit nemusíme. Možnost úpravy tohoto smluvního vztahu by mohla být předmětem další diskuse, pokud budou splněny některé další atributy funkčního provozu ČKA. 
 
S pozdravem za ČKA
H.Pokorná
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

---------- Původní zpráva ----------
Od: ceklus@seznam.cz
Komu: Česká Klusácká Asociace_2 <trotting@czetra.cz>
Datum: 17. 4. 2014 22:21:55
Předmět: Re: Žádost o udělení povolení k pořádání dostihů


Dobrý den,

děkujeme za promptní kladné vyřízení naší žádosti o povolení pořádání dostihů.

Co se týče vaší odpovědi ohledně naší poptávky po pořádání dostihů Trotteur Francais, tak bohužel musím konstatovat, že váš argument o tom, že byste nám museli za dostihy Trotteur Francais platit, je značně mylný. V naší žádosti jsem nic takového neuvedla.

Ve svém odůvodnění vzpomínáte minulý rok, kdy jste nám přispěli na náklady na provoz dostihového dne 10.8. částkou 30.000 Kč. V rámci našeho dostihového dne jste uskutečnili tři dostihy (Přípravnou cenu tříletých, Přípravnou cenu čtyřletých a Prix du Trotteur Francais III.). Tato částka sloužila pro pokrytí nákladů na dostihový den v Praze (tedy nejen na obvyklou částka TMM za pronájem + peníze této organizaci navíc za počet dostihů nad rámec smlouvy, ale i na pokrytí nákladů spojených se sloužícími, sanitkou a veterinání službou). 

Celkové náklady na tento dostihový den činily cca 120.000 Kč a bylo odběhnuto 12 dostihů. Jeden dostih tak vyšel na cca 10.000 Kč.  Čili pro vás to byl podíl 30.000 Kč, který jste sami navrhli nám zaplatit. Pro osvěžení těchto skutečností všem členům VV ČKA a VV Čeklusu přeposílám naši mailovou korespondenci ohledně dostihového dne 10.8. a jako přílohu taktéž vaši objednávku, kde nám sami navrhujete částku 30.000 Kč za 3 dostihy.

Odmítám tedy argument, že jste nám museli platit za dostihy Trotteur Francais. Vy jste se jen logicky podíleli poměrnou částkou na nákladech na tomto jediném našem společném dostihovém dnu, kde se kromě Trotteur Francais ještě odběhly pod hlavičkou ČKA i dvě Přípravné ceny.

Vzhledem k tomu, že za dostihy Trotteur Francais uspořádané na pražském závodišti v sezóně 2014 nepožadujeme ze strany ČKA žádné finanční plnění, žádáme vás o vyhovění naší žádosti.

 

Děkuji a jsem s pozdravem

Ing. Michaela Zemanová
výbor sdružení Čeklusu